Hvorfor Bornholmer by Heart?

Bornholmer by Heart opstod om bord på Leonora Christina over to kopper Færgen-kaffe på vej hjem efter en weekend på Bornholm.

– Idéen er simpel: Vi vil gerne dele nogle af alle de seje oplevelser og tiltag, der er på Bornholm, i et moderne format som en blog, forklarer Jens Christian Wibe. Han er eksilbornholmer oprindeligt fra Østerlars, har både uddannet sig og arbejdet på Bornholm, før han flyttede over og i dag arbejder med web i Danmarks Radio.

Håbet er, at Bornholmer by Heart kan hjælpe andre med at få øjnene op for Bornholm som en ferieø, der er andet end et sted, man tog på lejrskole i 7. klasse.

– På bloggen tør vi have en holdning til, hvad der er værd at bruge sin ferie på – og på den måde adskiller vores blog sig fra mere klassisk turistinformation, fortæller Pernille Boelskov, der til dagligt arbejder med kommunikation og skriver på en bornholmerkrimi.

Få hjælp fra venner og familie på Bornholm

Parret bor på Vesterbro i København, men er jævnligt hjemme på besøg på gården i Østerlars.

– Det er faktisk meget fint at sidde og skrive en blog om Bornholm i København, for så kan vi ligesom se det hele lidt udefra, siger Jens Christian Wibe og fortæller, at parret dog ofte må have fat i venner og familie på øen for at få hjælp til research eller til at tage billeder.

Bornholmer by Heart er en nystartet blog – og ind til videre kredser artiklerne meget om det praktiske ved en ferie på Bornholm. Men på længere sigt håber de to bloggere at kunne bidrage med alt fra anmeldelser af havnegrill’er og nørderier om færger til tips til øens smukkeste solnedgange.

Billeder til download

Følgende billeder kan frit benyttes af pressen i forbindelse med omtale af Bornholmer by Heart – dog må den dygtige fotograf gerne nævnes.

Klik her og download foto af Pernille og Jens. Foto af Per Hermansen.

Klik her for at download billede af bloggen.